Kan jag få fiber?

• Vi erbjuder fast bredbandsuppkoppling av olika typer till Olofströms kommun och till vissa delar i Bromölla kommun.

Vi erbjuder tre olika typer av bredbandsuppkoppling - fiber, koax och ADSL. Vilken typ du kan välja beror på var du bor och vilken uppkoppling som är möjlig. På vår fiberkarta kan du se vilken uppkoppling som finns i ditt område, där kan du även göra en intresseanmälan för fiber.