Vilka inställningar ska jag använda för mailclienten?

• Inkommande:

Mejlserver: mail.oktv.se

Port: 143 (IMAP), 110 (POP3)

Autentisering: välj alternativet lösenord.

Utgående:

Mejlserver: mail.oktv.se

Port: 25, port 2525 kan användas på mobiltelefoner där mobiloperatör spärrar port 25.

Autentisering: välj alternativet lösenord.

Skulle det uppstå problem med tredjepartsprogram hänvisar vi till privata it-företag för support. OKTV har ingen support för tredjepartsprogram eller ansvar för förlorade mejl till följd av att kund använder POP3-protokollet.

OBS! Om du har en iPhone kommer du inte att kunna välja bort SSL. Den kommer försöka verifiera mailkontot 1-2 gånger, därefter kommer det upp en fråga om du vill fortsätta utan SSL.