Hur loggar jag in på Mina Sidor?

• Till din IP-telefoni finns en personlig portal kopplad. I portalen hanterar du själv dina inställningar för din telefon.

Om du skaffade IP-telefoni efter våren 2020 hittar du dina inställningar inne på Mitt OKTV.

Skaffade du IP-telefoni innan 2020 loggar du in uppe till höger på IP-tele/telavox enligt anvisningarna nedan:

Logga in

Du loggar in med dina kontouppgifter som du fick när du tecknade ditt avtal.

Användarnamnet är ditt telefonnummer. Tänk på att skriva numret utan mellanslag, enligt 0454123456.

Lösenord fick du när du tecknade avtalet med oss. Har du glömt det klickar du på länken "Ny användare eller glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Då skapas ett nytt lösenord som skickas till den epost-adress som du har angivit.

Logga in på Mina sidor

Kontakta oss om du har frågor eller problem att logga in.