Vad ingår i V series & film?

• Vill du alltid kunna välja mellan ett brett utbud av film och serier? I så fall är detta tillvalspaketet för dig! I V series & film ingår 5 serie- och filmkanaler dedikerade till serier och olika filmgenrer. Här ser du de senaste filmpremiärerna, action, komedi, familjefilm, serier eller gamla klassiker. Du får dessutom hyllade svenska och nordiska originalproduktioner såsom Älska mig, Heder, Advokaten och mycket mer. På så vis har du har alltid ett brett utbud av underhållning att välja bland!

Pris: 219kr/mån

Viaplay ingår med film, serier och barnutbud!
    Pausa i datorn och fortsätt titta i mobilen och ta del av ditt utbud var och när du vill på alla dina skärmar - i hela EU! Streamingtjänsten Viaplay ingår och du tar enkelt med dig din underhållning och tittar var och när du vill - i hela EU! Luta dig tillbaka framför Viaplays totala film och serieutbud från bl a Fox+, ABC Studios och National Geographic, nyproducerade svenska och nordiska originalproduktioner från Viaplay, annat exklusivt innehåll. Med ett seriebibliotek med tusentals avsnitt, mer än hundratals filmer och ca massor av barninnehåll finns det alltid något att titta på!

Det här ingår:
    •Ett överlägset utbud av nya filmpremiärer, prisbelönta tv-serier och barnens alla favoriter - först på din tv!
    • Serieutbud med hyllade dramer, komedi och Viaplay Originals
    • 5 kanaler varav de flesta i HD-kvalitet för den ultimata biokänslan
    • Störst utbud av nya premiärer! Med över 300 premiärer varje år
    • Viaplay ingår med streamade kanaler och ett brett utbud av film, serier och barninnehåll
    • Titta offline. Ladda ner dina favoriter i mobilen eller surfplattan och titta på flyget, i bilen eller i hängmattan

Totalt 5 filmkanaler:
    • V film premiere HD
    • V film action HD
    • V film family
    • V film hits HD
    • V series HD

V Series & Film, Tvilling
    Tvillingabonnemang till V-paket kostar 99 kr/mån.
    Du behöver även ha ett extra programkort. Kostnad: 19 kr/mån