Hur gör jag en kanalsökning?

• Det finns många olika tv-apparater med olika typer av menysystem, Därför finns det ingen generell guide för att göra en kanalsökning, utan vi hänvisar till bruksanvisningen för din tv. Nedan följer en generell beskrivning för hur du gör en kanalsökning:

• Starta din tv och gå in i inställningar (ofta märkt som ett kugghjul på fjärrkontrollen).

• Här borde du se ett alternativ med namn i stil med tv, Kanaler, Antenn eller liknande. Klicka där.

• Väl där finns ofta alternativet “Ny kanalsökning”, “Automatisk sökning” eller liknande. Gå in på den.

• Här väljer du källan, “Kabel(inte antenn). Får du upp en ruta för att skriva in Nätverks-ID, är det nedan parametrar som gäller.

Våra parametrar för att söka in kanalerna digitalt är:

• Nätverks-ID: 41001
    • Startfrekvens: 306 MHz
    • Symbolrate: 6,875 Ms/s

• Välj alternativet “Digitalt”, “Endast digitalt” eller liknande för att enbart söka efter digitala kanaler.

• Starta sökningen, som kan ta allt från ett par sekunder till ett par minuter.

• Klart!

När kanalsökningen är utförd ska tv:n hittat kanalerna enligt följande lista: https://oktv.se/kanallista
    Tänk på att ni behöver ett programkort med modul eller box för att komma åt våra kodade kanaler, även från basutbudet. Se: https://oktv.se/digitalbox-och-programkort Saknas programkort hittas de okrypterade kanalerna på kanalplats 101 till 114.

Bruksanvisning för våra boxar DILOG DC-235HD och DILOG DCH-810 hittar du här under Bruksanvisningar.